Evenementenlocatie

Op zoek naar een bar/dancing locatie die opvalt?

‘t Zeepaardje is dé ideale evenementenlocatie voor uw evenement.

De evenementenlocatie van ‘t Zeepaardje is een bijzondere multifunctionele locatie met een eigentijds ontwerp en verschillende barren. Dankzij de flexibele schermwanden in de stijl van een houten wand kan de locatie worden ingezet voor buffetten, BBQ’s, congressen, events en bedrijfsfeesten.

Met gemak kan ‘t Zeepaardje tot maar liefst 550 gasten ontvangen. Niet alleen het unieke karakter van de locatie zorgt ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, we bieden ook alles eromheen wat nodig is om uw evenement te laten slagen.

‘t Zeepaardje biedt eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Laat uw creativiteit de vrije loop en transformeer ‘t Zeepaardje in overleg met onze eventmanager in uw eigen droomlocatie. De uitstekende lichtinstallatie, DJ-Booth en dansvloer in de voorwijk (centrale ruimte), zorgen ervoor dat ‘t Zeepaardje de ideale locatie is voor uw bedrijfsevenement.

De ruimte is uitgerust met sfeervolle tafels, heerlijke lounge/zithoeken, statafels, VIP tafels en een geweldige dansvloer waar de voetjes lekker van de vloer mogen!

Capaciteit

Buffet: 50 - 200
BBQ: 100 - 200
Congres: 100 - 550
Bedrijfsfeest: 100 - 550

Faciliteiten

Vanwege de flexibele locatie en vele faciliteiten biedt ‘t Zeepaardje het complete pakket voor alle zakelijke evenementen.

4 Barren
Airco
Flatscreens
Wifi

DJ-Booth
Keuken
AV-set (op aanvraag)
Garderobe

Verwarmd terras met 80 zitplaatsen
9 Toiletten
Rookruimte

Uw evenement organiseren bij ’t Zeepaardje?